Partizan već krenuo u potragu za pojačanjima! Hoće li on biti prva lasta?

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan već krenuo u potragu za pojačanjima! Hoće li on biti prva ''lasta''?

Za ekipu Partizana sezona je okončana porazom u polufinalu plej-ofa Superlige. Sada je uprava na potezu...

Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, u Partizanu su se nadali da i u domaćoj Superligi mogu da zadaju novi udarac favorizovanoj Zvezdi i sezonu okončaju duplom krunom.

Ali, u tome nisu uspeli, delom i zbog povreda dvojice važnih igrača u rotaciji, Bondže Sija i Vanje Marinkovića koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu mogli da pomognu ekipi protiv najvećeg rivala.

Šta je, tu je, crno-belima sada ostaje da za narednu sezonu formiraju kvalitetniji tim koji bi mogao da posle nekoliko ''sušnih'' godina vrati šampionski pehar u svoje vitrine - da li onaj iz ABA lige, ili ovaj domaći, superligaški.

A prema najnovijim informacijama, u Partizanu su već počeli da vuku konkretne poteze kada su u pitanju pojačanja.

Naime, ''Espreso'' je preneo svoja saznanja da je predsednik Partizana Ostoja Mijailović navodno ponudio centru Mornara Urošu Lukoviću da se posle godinu dana vrati u redove crno-belih!

Ovaj 28-godišnji momak je imao izvanrednu sezonu u Mornaru, sa kojim je izborio plasman u plej-of ABA lige, odnosno u Evrokup, a šlag na tortu je i osvojena titula prvaka Crne Gore, posle pobede u finalnoj seriji nad podgoričkom Budućnosti (3:1).

Poznato je i koliko Luković voli Partizan, što je pokazao i tokom preksinoćnjeg šampionskog slavlja u Baru, a o čemu se radi možete se podsetiti OVDE.

Sigurno bi i on, kao i mnogi navijači Partizana voleli da dođe do ovakvog razvoja događaja, a naredni dani pokazaće koliko je to realno.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.