Partizan upisao Beograd na fudbalsku mapu Evrope

Izvor: Beta, 13.Sep.2010, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan upisao Beograd na fudbalsku mapu Evrope

BEOGRAD, 13. septembra 2010. (Beta) - Gradonačelnik Beograda Dragan Djilas zahvalio je danas fudbalerima Partizana što su plasmanom u Ligu šampiona stavili glavni grad Srbije na "fudbalsku mapu" Evrope i istakao da tim rezultatom treba da se ponose i ostali domaći klubovi.

"I pored toga što sam veliki navijač Crvene zvezde, želim da vam se zahvalim što se svrstali Beograd na fudbalsku mapu Evrope, ali i zbog poruka i izjava posle utakmice u kojima ste rekli da je to uspeh svih klubova i celog srpskog fudbala", kazao je Djilas u razgovoru sa fudbalerima Partizana u Skupštini grada.

"To su prave poruke i nadam se da će slične poruke uslediti i sa druge strane, jer samo tako ćemo i na našim stadiona moći da vidimo lepe scene", dodao je Djilas.

Partizan u utorak putuje u Donjeck, gde ga u sredu očekuje duel protiv ukrajinskog Šahtjora u prvom kolu Lige šampiona.

Predsednik Partizana Dragan Djurić rekao je da je plasman u Ligu šampion rezultat kvalitetnog rada beogradskog kluba. Djurić je Djilasu poklonio dres Partizana sa potpisima svih fudbalera, na šta je gradonačelnik Beograda, uz osmeh, prokomentarisao: "Šta je sve moram da trpim kao Zvezdaš".


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đilas: Šta sve trpim kao zvezdaš

Izvor: Mondo, 13.Sep.2010

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas zahvalio je fudbalerima Partizana što su plasmanom u Ligu šampiona stavili glavni grad Srbije na "fudbalsku mapu" Evrope.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.