Partizan ugostio Leskovčane na novosagrađenom terenu

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ugostio Leskovčane na novosagrađenom terenu

LESKOVACFudbalski klub Partizan ugostio jejuče  mlađe kategorije Fudbalskog kluba Sloge iz Leskovca. Leskovčani su u Beograd stigli sa tri generacije dečaka. 2005. godište, pioniri i kadeti.

Utakmice su se igrale na novosagrađenom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pomoćnom terenu Fudbalskog kluba Partizan i bile su prijateljskog karaktera. Teren je dimenzija za seniore i ceo je izrađen od veštačke trave. Podloga je, blago reći, fantastična na prvi pogled. Trava je poput ravnog zelenog tepiha, dok su linije bele da belije ne mogu da budu. Što se samog osećaja sa loptom tiče, drugačiji je nego na pravoj travi. Lopta ide mnogo brže, klizi i treba vremena privići se. Partizan je uložio preko 300.000 evra u ovaj teren i infrastrukturalno još uvek nije u potpunosti završen. Oko terena postoje stvari koje treba završiti.

Fudbaleri Sloge su smešteni u svlačionice na samom stadionu JNA. One ne sijaju sjajem novosagrađenog terena i vraćaju u stvarnost svakoga ko pomisli da u Srbiji danas postoji neki veliki klub. Sve je staro i asocira na vreme kada je i sagrađen stadion.

Prvi su na teren istrčali pioniri. Susret je počeo u 11:00 sati. Posle preokreta, i velike borbe,  pobedio je Partizan sa 3:2.

Nakon njih, od 12:30 časova, snage su odmerili i dečaci 2005. godišta. Oni su svoju utakmicu odigrali na skraćenom  terenu, sa 8 igrača u polju. Partizan je pobedio sa 5:3, ali treba napomenuti da je bilo dvadesetak dečaka iz Leskovca i da su svi igrali. Kada je na terenu bila prva ekipa Sloge, padali su i golovi, pa je kao i kod pionira, Partizan preokrenuo rezultat u svoju korist.

Poslednji su izašli kadeti, od 13:30 sati je počeo njihov meč. Da se Partizan i nije baš u sportskom smislu poneo kao domaćin, pokazao je kraj tog meča. Bilo je 3:1 za crno bele. Ipak, i pored poraza, Leskovčani su ostavili sjajan utisak na toj utakmici. Rezultat 3:1 je bio na poluvremenu. U drugom delu, Sloga je bila bolja ekipa. Svi su se složili oko toga. Tehnička lica na stadionu su rekla da odavno jedna kadetska ekipa, nije izašla bez petarde u prijateljskim mečevima.

Kadeti mogu da se pojačaju malo u zimskom  prelaznom roku i napadnu Kvalitetnu ligu, gde im je sigurno i mesto.

(Kraj)adj

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.