Partizan u problemu: Novici oteklo koleno posle klizećeg starta, ne putuje u Solnok!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u problemu: Novici oteklo koleno posle klizećeg starta, ne putuje u Solnok!

"Da sam se ja pitao, ne bi igrao", rekao je Aleksandar Džikić

Partizanovim mukama sa povredama nema kraja. U finišu prvog ovosezonskog večitog derbija Parni valjak izgubio je Đorđa Majstorovića zbog povrede prepone i pitanje je kakav će ishod pregleda biti, a onda je Partizan ostao i bez kapitena - Novice Veličkovića!

Doduše, jako malo nedostajalo je da najiskusniji igrač crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i meč protiv Crvene zvezde odgleda u civilu. Kako je otkrio trener Aleksandar Džikić, Veličković je doživeo povredu kolena na poslednjem treningu pred utakmicu sa srpskim i jadranskim šampionom. Odluku da se nađe na parketu Veličković je doneo sam, a zato neće putovati sa ekipom na gostovanje Solnoku u Ligi šampiona.

"Što se Đorđa Majstorovića tiče, mislim da je prepona u pitanju. Ne sviđa mi se način na koji je došlo do povrede. Imali smo problem i sa Novicom (Veličkovićem). On je odlučio da igra utakmicu, a da sam se ja pitao, ne bi igrao. Juče mu jedan uleteo klizeći na treningu i oteklo mu koleno. Neće ići na meč protiv Solnoka. Nema potrebe sada o tome da pričam, neki će to protumačiti kao alibi", rekao je Džikić.

Biće ovo drugo uzastopno gostovanje Partizana u Ligi šampiona na koje kapiten neće putovati. Podsetimo, Veličković je propustio i meč protiv Bešiktaša u Istanbulu.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.