Partizan u Kijevu igra za nastavak sjajnog niza

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Kijevu igra za nastavak sjajnog niza

Ukoliko ne budu bili u mogućnosti da savladaju Dinamo fudbaleri Partizana mogi bi da se zadovolje i remijem iz jednog vrlo bitnog razloga.

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju ekipi kijevskog Dinama u okviru 6. kola grupne faze Lige Evrope. Crno-beli su overili plasman u šesnaestinu finala ali će u Kijevu igrati za prvo mesto u grupi što će biti dodatni motiv za ekipu Miroslava Đukića.

"Svi smo svesni toga da smo prošli grupnu fazu ali idemo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to prvo mesto jer bi tako imali veće šanse da izvučemo boljeg protivnika. Daćemo sve od sebe", kazao je pred put u Kijev Nemanja G. Miletić.

Levog beka Partizana iznenadio je podatak da crno-beli ne znaju za poraz u evropskim mečevima na gostojućem terenu pune dve godine.

"Prvi put čujem... To je u svakom slučaju dobro po nas, nadamo se da će biti tako i dalje", konstatovao je Miletić.

Partizan je poslednji evropski poraz na gostujućem terenu pretrpeo od Atletik Bilbaa u okviru grupne faze Lige Evrope 2015/16. Nakon toga je savladao AZ Alkmar u Holandiji.

Prošle sezone crno-beli su protiv Zaglebja odigrali 0:0 pa su ispali na penale, u Podgorici i Atini su remizirali minulog leta, a zatim dobili duel sa Videotonom u Mađarskoj, dok su sa Jang bojsom i Skenderbegom remizirali.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.