Partizan stiže u Novi Pazar, a Adem Ljajić ne krije emocije

Izvor: B92, 05.Nov.2023, 12:33

Partizan stiže u Novi Pazar, a Adem Ljajić ne krije emocije

Fudbaleri Novog Pazara dočekaće Partizan u utakmici 14. kola Mozzartbet Superlige Srbije, a posebno emotivno biće zbog nekoliko bivših igrača crno-belih

Ne skriva to Adem Ljajić, najzvučnije pojačanje kluba sa Jošanice, koji se vratio u rodni grad ovog leta, ali ne zaboravlja gde je ponikao.

Posle omladinske škole, u prvom timu Partizana bio je od 2008. do 2010. godine.

Potom je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << transfer u Fiorentinu, a dalje ga je fudbalski put vodio preko Rome, Intera, Torina, Bešiktaša i Fatiha, nazad do rodnog Novog Pazara.

Pred meč protiv Partizana (ponedeljak, 15.00), Ljajić ističe da će biti vrlo emotivno za njega.



"Veliki su to klubovi i naravno da ostane draž što ste bili deo njih. Radio sam samo svoj posao, profesionalno. Partizan je ipak nešto drugo, tu sam odrastao. Ne kaže se tek tako – za druge se navija, Partizan se voli. Nikad ne mogu da se odužim klubu, mada sam u nekoj meri kroz "minimalac" nešto i vratio. Mnogo mi je pomogao, odatle sam krenuo da pravim karijeru. Osvojio dva prvenstva i kup, a i klub je dobro prošao od mog transfera"
, istakao je Ljajić za "Sportski žurnal".

Pored njega, u Partizanu je ponikao i Marko Šćepović, a fudbalsko ime u Srbiji stekao i Sejduba Suma, sadašnje uzdanice Novog Pazara.

"Stoji da smo tamo odrasli, ali emocije ostaće po strani. Novi Pazar je moj grad, moj klub i sa saigračima daću maksimum kako bismo 90 minuta odigrali na najvišem nivou i pobedili. Igrači Partizana su se namestili, igraju dobro i pobeđuju. U sjajnoj su formi i iz tog razloga nam neće biti lako. Posebno mislim na Šćepu i mene, kao decu Partizana", poručio je Ljajić.

Partizan je prvi na tabeli sa 34 boda, tri više od Crvene zvezde, uz utakmicu manje.

Novi Pazar zauzima 6. mesto na tabeli sa 17 osvojenih bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.