Partizan spreman za Mladost, Milošević zadovoljan

Izvor: RTS, 26.Maj.2020, 13:37

Partizan spreman za Mladost, Milošević zadovoljan

Fudbaleri Partizana odradili su i poslednju proveru pred nastavak Superlige Srbije. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je zadovoljan formom i radom svog tima u pripremnom periodu.
Crno-beli su  odradili još jednu trening utakmicu na terenima SC Teloptik, u kojoj je beli tim pobedio crni 2:1.

"Momci dobro rade. Veoma je teško i komplikovano ogranizovati utakmice koje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igraju međusobno, a da to liči na nešto, da bude ozbiljno i da niko nikog ne povredi. Dosta su disciplinovani. Zadovoljan sam, ima stvari koje moramo da popravljamo. Znaju oni sve te stvari, ali su noge i dalje teške i treba nam malo više koncentracije", rekao je Milošević.
Šef struke crno-belih rekao je da je zadovoljan, ali da ne želi previše da hvali svoje igrače.
"Tamičarski ritam mora da se dobije kroz utakmice. Ima finesa koje mogu još bolje, ali s obzirom na situaciju, deluje zadovoljavajuće. Ne bih da ih hvalim mnogo", dodao je trener Partizana.
Na današnjem susretu igrao je i Sejdba Suma, koji je propustio prethodne dve kontrolne utakmice.
"Suma je povredu vukao još iz derbija, on i Sadik su bili polupovređeni kad smo počeli ovaj deo priprema. Dobro to deluje, nismo hteli ništa da rizikujemo. Danas smo probali, jer se približava prvenstvo, da vidimo u kom je stanju. To deluje dobro", dodao je Savo.
Pred nastavak preventsva i meč protiv Mladosti iz Lučana, crno-beli će  odraditi još jedan test na koronavirus.
"To je preporuka našeg ministarstva i FSS, a i kao klub treba da shvatamo situaciju ozbiljno. Treba da uđemo u takmičenje u subotu i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača. Moramo da se iskontorolišemo i da vidimo u kakvom smo stanju i sa te strane", zaključio je Milošević.
Partizan će u subotu od 17.30 u okviru 27. kola Superlige dočekati ekipu Mladosti iz Lučana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.