Partizan rutinski protiv Radničkog, crno-beli sa +8 dočekuju derbi

Izvor: Press, 11.Nov.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan rutinski protiv Radničkog, "crno-beli" sa +8 dočekuju derbi

Fudbaleri Partizana pobedili ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 2:0 u okviru 12. kola Jelen Superlige

Crno beli su iskoristili novi kiks Crvene zvezde, koja je ranije danas poražena na Karaburmi rezultatom 1:0, i sada je razlika između "večitih rivala" čak osam bodova. Partizan je tako praktično obezbedio naslov jesenjeg prvaka.

Utakmica je odigrana pred praznim tribinama stadiona u Humskoj zbog suspenzije koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Partizan zaradio nakon nedoličnog ponašanja svojih pristalica na meču sa Novim Pazarom.

Prednost crno-belima doneo je Bugarin Ivan Ivanov u 24. minutu meča, a konačan rezultat postavio je Lazar Marković na startu drugog poluvremena.

Od samog starta utakmice izabranici Vladimira Vermezovića imali su inicijativu. Prvu ozbiljnu priliku na meču crno-beli su imali u 19. minutu. Tomić je odlično izveo korner, lopta je preletela golmana Kneževića, međutim, Jojić je loše zahvatio na drugoj stativi i rezultat je ostao nepromenjen.

Samo četiri minuta kasnije Partizan zasluženo stiže do prednosti. Nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca Tomića lopta pogađa prečku i odbija se do Ostojića koji nesebično proigrava Bugarina Ivanova, kom nije bilo teško da je prosledi u mrežu gostiju (1:0).

Imali su domaći fudbaleri nekoliko prilika da do poluvremena udvostruče prednost preko Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića, međutim, golman Radničkog je u par navrata odlično intervenisao.

Već na samom startu drugog poluvremena Partizan je prelepim golom Lazara Markovića povećao prednost (2:0). Jojić je odlično prebacio loptu na drugu stranu, a reprezentativac Srbije je u punom trku odlično "uhvatio" poluvolej i zakucao loptu u gol Radničkog.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.