Partizan protiv Limoža za kraj prve faze Evrokupa

Izvor: RTS, 18.Dec.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Limoža za kraj prve faze Evrokupa

Košarkaši Partizana pred svojim navijačima igraju poslednji meč, 10. kola, u grupi B Evrokupa protiv francuskog Limoža. Duel u "Štark areni" igra se od 20.30 časova. Tok meča pratite na našem portalu.
Nakon pobede protiv Cibone u regionalnom takičenju, crno-bele očekuje duel protiv još jednog evropskog šampiona.

Sa šest >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobeda u devet utakmica, crno-beli su već obezbedili drugu poziciju u grupi i plasman u Top 16 fazu, koja počinje 7. i 8. januara.
"Naša obaveza je da prvu fazu Evrokupa završimo na najbolji mogući način. Uprkos činjenici da nemamo pritisak rezultata, mi želimo da pokažemo poštovanje prema igri, našim navijačima i poštovanje prema sebi, tako što ćemo odigrati meč na pravi nacin", rekao je Trinkijeri.
Meč 10. kola Evrokupa između Partizana i Limoža igra se u sredu od 20.30 u "Štark areni".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jako i bez pritiska

Izvor: Danas, 18.Dec.2019

Košarkaši Partizana večeras (20.30) u Štark areni dočekuju Limož u poslednjem kolu prve faze Evrokupa. Crno-beli su još pre dva kola obezbedili plasman u Top 16 fazu, i to sa drugog mesta u svojoj grupi.

Nastavak na Danas...

Partizan ubedljiv protiv Limoža

Izvor: RTS, 18.Dec.2019

Košarkaši Partizana savladali su u „Štark areni“ ekipu Limoža sa 77:58 u poslednjem meču prve faze Evrokupa. . Partizan je ubedljivom pobedom nad Limožom u "Štark areni" završio prvu fazu Evrokupa. ..Crno beli...

Nastavak na RTS...

PARTIZAN PRIREDIO NAVIJAČIMA NOVO SLAVLJE: Crno-beli pobedom nad Limožom završili prvu fazu Evrokupa! Sledi grupa smrti

Izvor: Kurir, 18.Dec.2019

Košarkaši Partizana savladali su u 10. kolu grupe B Evrokupa francuski Limož rezultatom 77:58 (16:14, 24:20, 14:6, 23:18).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.