Partizan produžio ugovor sa glavnim sponzorom!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan produžio ugovor sa glavnim sponzorom!

Telekom Srbija ostaje uz najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji. Ugovor između KK Partizan i srpske kompanije za telekomunikacije je produžen na još godinu dana, čime je obezbeđena značajna podrška za dalje funkcionisanje kluba.

Nema sumnje da je ovo jedan od najznačajnih ugovor za crno-bele jer omogućuje nesmetan rad i finansijsku stabilnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- KK Partizan NIS izražava veliko zadovoljstvo zbog činjenica da tako velika kompanija ostaje uz Partizan i daje mu vetar u leđa da na pravi način radi ono što najbolje ume, a to je da igra košarku.

- Trudićemo se da dobrim igrama u Evropi, ABA ligi i domaćim takmičenjima opravdamo poverenje i predstavimo Partizan, njegove sponzore, državu Srbiju i naše navijače u najboljem mogućem svetlu -

- Istovremeno, KK Partizan NIS izražava zahvalnost premijeru i Vladi Srbije  što  su prepoznali naš radI i značaj našeg kluba i koji su dali svoj doprinos da do nastavka saradnje dođe - navodi se u saopštenju Partizana.

Crno-beli počinju takmičenje u ABA j.t.d. ligi 1. oktobra, kada u Baru igraju protiv Mornara. Pre toga, oni će odigrati još dva test meča.

Prvi je na programu u petak, 23.09. od 20 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“ protiv Lukoila a potom u nedelju protiv Spartaka u Subotice.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telekom i predstojeće sezone uz Partizan

Izvor: B92, 21.Sep.2016

KK Partizan produžio je ugovor sa kompanijom Telekom Srbija na još godinu dana, saopštio je klub iz Humske 1...Iz Partizana poručuju da ovom saradnjom obezbeđenja značajna podrška za dalje funkcionisanje kluba, koja daje vetar u leđa za crno-bele..."Trudićemo se da dobrim igrama u Evropi, ABA...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.