Partizan prodao Abubakara: Oumaru ide kod Stojanovića

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan prodao Abubakara: Oumaru ide kod Stojanovića

Za vreme treninga na stadionu “GSP” u Nikoziji Partizan je prihvatio ponudu Čančung Jataija i svog najboljeg strelca Abubakara Oumarua poslao u Kinu – prenosi “Mocartsport”. Kako se navodi Kamerunac je ovu informaciju saznao za vreme treninga, a vest je potvrdio sportski direktor kluba Ivica Iliev. Prema njihovim nezvaninčim saznanjima obeštećenje iznosi 1.200.000 evra. Inače, novu ekipu kamerunskog napadača sa klupe predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

GOTOVO - Partizan prodao Oumarua!

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2016

Aktuelni šampion Srbije u petak je prihvatio ponudu koju je kineski Čančung Jatai poslao za Abubakara Oumarua čime je potvrđeno da kamerunski internacionalac napušta Humsku...Fudbalski klub Partizan odlučio je da prihvati ponudu kineskog Čančung Jataija i da kamerunskog internacionalca Abubakara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.