Partizan pravi moćan tim – šampion se vratio na Banjicu

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 13:09

Partizan pravi moćan tim – šampion se vratio na Banjicu

Partizan će naredne sezone da bude značajno pojačan.

Kapicu crno-belih drugi put zadužio trofejni srpski reprezentativac Milan Aleksić.

Aleksić je šest puta uzastopno bio prvak Srbije sa Partizanom, isto toliko je osvojio i kupova u periodu od 2006. do 2012. godine, a bio je i šampion Evrope.

"Dete Partizana, ponos Partizana! >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milan Aleksić je vaterpolo počeo da trenira na Banjici, a sa 17 godina je debitovao za prvi tim Partizana, gde je ostao kao standardni prvotimac punih devet godina. Sa Partizanom je šest puta uzastopno bio prvak nacionalnog Prvenstva i Kupa u periodu od 2006. do 2012. godine i postao šampion Evrope u sezoni 2010/2011. Od 2009 je stalni član reprezentacije, a svojim golom u završnici Svetskog prvenstva u Rimu je Srbiji doneo titulu prvaka sveta! Milan je osvajač zlata u Riju na Olimpijskim igrama! Dobrodošao kući!", saopštili su crno-beli.

Igrao je potom u Mađarskoj i Španiji, dok je sa Srbijom osvojio sve što se može osvojiti...

Pored Aleksića, crno-beli su produžili ugovor sa Stefanom Mitrovićem, a doveli su Aleksa Bovena, Nemanju Vica i Dimitrija Rističevića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.