Partizan potvrdio, Stanojeviću stiglo prvo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020, 12:08

Partizan potvrdio, Stanojeviću stiglo prvo pojačanje!

Povratak u Humsku nakon sedam godina.

Najavljeno - učinjeno!

Tako bi se u kratkim crtama mogla opisati vest da će Aleksandar Miljković ponovo zadužiti dres Partizana.

Klub iz Humske potvrdio je to u zvaničnom saopštenju, pa će na inicijativu novog trenera Aleksandra Stanojevića 30-godišnji desni bek ponovo igrati za matični klub posle sedam godina provedenih u inostranstvu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Braga, RNK Split, Amkar, Mijedž i Alaškert su do sada timovi za koje je Miljković nastupao, a sada će sa trenerom koji je takođe povratnik pokušati da preokrene situaciju.

Miljković je sarađivajući sa Stanojevićem igrao i Ligu šampiona sa Partizanom, a u "crno-belom" dresu osvojio je četiri titule prvaka Srbije i dva nacionalna Kupa.

Iskusni fudbaler se danas pridružio ekipi na prvom treningu pod vođstvom Stanojevića, a u toku dana će potpisati ugovor sa Partizanom.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljković se vratio u Partizan posle sedam godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2020

Iskusni 30-godišnji desni bek Aleksandar Miljković posle sedam godina vratio se u Partizan, saopšteno je iz Humske...On se priključio ekipi, odmah odradio trening, a tokom dana će potpisati dvogodišnji ugovor...Miljković je bio standardan u prvom mandatu trenera Aleksandra Stanojevića i sada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Partizan našao rešenje i za ''bonus pojačanje'', još jedan povratnik?!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020

Ako se ovo realizuje, Stanojević će ekspresno rešiti problem sa kojim se od početka sezone mučio Savo Milošević...Mnogo informacija stiže iz Partizana posle poraza od Vojvodine. Promenjen je stručni štab, stigao je Aleksandar Stanojević, a i ekipa se u hodu menja...Danas je angažovan iskusni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.