Partizan potvrdio: Popović je u Zemunskoj bolnici

Izvor: B92, 06.Apr.2020, 19:42

Partizan potvrdio: Popović je u Zemunskoj bolnici

Fudbalski klub Partizan potvrdio je da je skaut crno-belih Zvonko Popović testiran na koronavirus i da se nalazi u Zemunskoj bolnici.

"Naš dragi kolega, skaut Zvonko Popović, nalazi se u Zemunskoj bolnici gde je testiran na koronavirus", oglasio se Partizan putem Tvitera.

Popović je, kako se dodaje, hospitalizovan još pre desetak dana usled visoke temperature i snažnih bolova u plućima.

"Šaljemo punu podršku i želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brz oporavak", naveo je Partizan.

Popović, koji ima 59 godina, je dres Partizana nosio od 1980. do 1985. godine, a nakon igračke karijere, kratko je bio i trener mlađih kategorija u generaciji u kojoj su ponikli Aleksandar Mitrović, Lazar Marković, Nikola Ninković i drugi...

Ovo je prvi zabeležen slučaj koronavirusa u Humskoj, a pre desetak dana objavljeno je da je zaražen bivši član Partizana Zvonko Varga.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.