Partizan potpisao Božinova! Večeras promocija u Humskoj

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan potpisao Božinova! Večeras promocija u Humskoj

Bugarski napadač potpisao na dve godine i dolazi kao slobodan igrač

Dileme više nema, Valeri Božinov je novi igrač Partizana!

Kontroverzni bugarski napadač je sa srpskim šampionom dogovorio dvogodišnju saradnju i večeras će biti predstavljen na stadionu u Humskoj. On dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugov sa italijanskom Ternanom.

Iako se Partizan prvo nećkao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kada mu je ponuđen bugarski napadač, izgleda da su u upravi crno-belih shvatili da nemaju mnogo vremena i odlučili su da potpišu Božinova na dve godine.

On je treće pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku pošto su prethodno ugovore potpisali Nikola Trujić i Marko Jevtović. Očekuje se da uskoro bude zaključen posao i o dovođenju brazilskog ofanzivnog veziste Markinjosa.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan potpisao Božinova, sve spremno za promociju

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2015

Dileme više nema, Valeri Božinov je novi igrač Partizana. Kontroverzni bugarski napadač je sa srpskim šampionom dogovorio dvogodišnju saradnju i tokom nedelje će biti predstavljen na stadionu u Humskoj...On dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugov sa italijanskom Ternanom...Iako se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.