Partizan pao iz odbojke u produžetku

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pao iz "odbojke" u produžetku

Crno-beli pretrpeli tesan poraz u prvom kontrolnom meču bez pomoći kapitena Novice Veličkovića

Foto: MN Press

Košarkaši Partizana odigrali su prvu test utakmicu pred start nove sezone i doživeli su poraz.

Bolji je bio tim Oldenburga, koji je slavio u trening centru crno-belih košem iz odbojke u finišu produžetka - 95:93.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
U prvoj četvrtini, košarkaši Partizana su brzo stekli dvocifrenu prednost, koju su gosti do odlaska na petnaestominutnu pauzu smanjili na tri poena.

U drugom poluvremenu, viđeno je nekoliko preokreta, da bi se u poslednjih 60 sekundi regularnog dela susreta ušlo pri egal rezultatu - 80:80. Poveo je Oldenburg, crno-beli su brzo izjednačili preko Pejdža, nakon čega je odigrana i dobra odbrana posle koje je Zagorac pokušao da za šest sekundi prođe od koša do koša i donese pobedu.

Ipak, otišlo se u produžetak u kojem je takođe viđena velika borba koja je okončana nakon pogotka gostiju posle "odbojke" uz zvuk sirene.

Najefikasniji na meču bio je Markus Pejdž sa 25 postignutih poena, dok je Vanja Marinković postigao 17.

Za Partizana je protiv Oldenburga igrao i Čens Komanč koji se nalazi na probi, dok u timu nije bilo kapitena Novice Veličkovića.

Partizan: Pejdž 25, Si 8, Aranitović 4, Marinković 17, Gegić 1, Gagić 3, Pecarski 4, Gavrilović, Komanč, Zagorac 1, Lendejl 25, Nikolić 5.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.