Partizan ostaje bez još jednog najavljenog pojačanja?!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ostaje bez još jednog najavljenog pojačanja?!

A izgledalo je da sve ide u pravom smeru...

U predvečerje selidbe crno-belih u Tursku na drugi deo priprema, u Humsku stižu nepovoljne vesti iz Norveške, a u vezi potencijalnog angažovanja Tokmaka ''Tokija'' Nguena iz Stromsgodseta.

Kako večeras prenose ''Novosti'', iz sata u sat su sve manje Partizanove šanse da angažuje ovog ofanzivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vezistu, iako sam fudbaler ima želju da se preseli u Humsku.

Podsetimo, on je proteklog vikenda već boravio u Beogradu, upoznao se sa, bar je tako izgledalo, svojim budućim klubom, posle čega se vratio u Norvešku, čekajući ishod pregovora predstavnika dva kluba u vezi obeštećenja.

Nguenov ugovor sa Stromsgodsetom ističe u junu, a Norvežani traže 400.000 evra za njegovu ''slobodu'', dok Partizan nudi 150.000 plus procente od sledeće prodaje. Bar su se takve informacije pojavljivale prethodnih dana...

Međutim, izgleda da je Partizan dobio konkurenciju, da ima još zainteresovanih klubova koji su možda finansijski izdašniji u odnosu na crno-bele.

Ali, pomenuti list zaključuje da u Partizanu i ''neće previše žaliti'' ako do transfera ne dođe, jer se Marko Janković oporavio posle operacije trbušnog zida, ostao je u Humskoj, pa će i na proleće biti najveći adut crno-belih u veznom redu.

Ipak, da sačekamo definitivan rasplet oko Nguena. Crno-belima se ove zime nisu ispunile već dve velike želje - transferi Ivana Obradovića i Milana Gajića na bekovskim pozicijama, možda će sa Nguenom ipak imati više sreće...

-

Oglasio se ''Toki'' - Partizane, požuri! https://t.co/Iqs6ODBecF

— Sportske.net (@sportske) January 22, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.