Partizan ne zaboravlja – Lesor ovacijama dočekan u Areni

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 21:24

Partizan ne zaboravlja – Lesor ovacijama dočekan u Areni

Centar Panatinaikosa Matijas Lesor dočekan je ovacijama od strane Partizanovih navijača u Štark Areni.

Partizan u 11. kolu Evrolige dočekuje grčki PAO, a bivši igrač Partizana vratio se na mesto uspeha, pošto je Lesor bio miljenik crno-bele publike.

Francuz je prošlog leta napustio tim Željka Obradovića i ovo je prvi put da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u Arenu došao kao član Panatinaikosa.

Navijači crno-belih nisu zaboravili sve ono što je Lesor uradio za tim za godinu i po dana koliko je nosio dres Partizana, pa je stoga imao i adekvatan doček.

Prilikom izlaska na parket beogradske Arene dobio je ovacije navijača, a od predsednika Partizana Ostoje Mijailovića i uprave poklon - kultna fotografija sa navijačima i megafon.

"Matijas Lesor, Matijas Lesor", odzvanjalo je u Štark areni, a Lesor im je uzvratio aplauzuom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka,   Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUNA ARENA: Evo kako je dočekan Matijas Lesor, a kako Luka Vildoza

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023

Drugacije nego Madara....Košarkaši Partizana odigraće utakmicu 11. kola Evrolige protiv ekipe Panatinaikosa u Štark Areni...Ovo je prvi put da u Beograd dolazi Matijas Lesor, otkad je tokom leta napustio crno-bele. Francuz je bio miljenik Grobara, a tako je i dočekan u Areni...Cela hala mu je skandirala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.