Partizan nadigrao Zvezdu, igra koja raduje Grobare! (OCENE)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nadigrao Zvezdu, igra koja raduje "Grobare"! (OCENE)

Ko je oduševio, a ko podbacio u 158. Večitom derbiju?

U 158. Večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde večeras nije bilo pobednika, na semaforu u Humskoj je na kraju pisalo 1:1.

Nakon vrlo energičnog starta, puleni Bate Mirkovića su poveli golom Rikarda Gomeša u 33. minutu, ali je tu prednost anulirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ričmond Boaći iz veoma sumnjive situacije u 73. minutu.

Na kraju utakmice, opšti je utisak da su "Crno-beli" delovali organizovanije jer šampion Srbije nije uspeo da napravi neku izglednu šansu, mada je Vladan Milojević očigledno lepo objasnio svojim fudbalerima šta očekuje od njih na poluvremenu.

Evo kako smo mi videli sve aktere današnjeg Večitog derbija.

PARTIZAN

Stojković (6,5) - Nemanja R. Miletić (6,5), Marković (6), Valijente (6,5), Nemanja G. Miletić (6,5) - Šćekić (7), Zdjelar (6,5), Janković (7), Pantić (7), Zakarić (6) - Rikardo Gomeš (7).

IZMENE

od 80. Nikolić (-)





od 82. Kosović (-)





od 88. Urošević (-)

TRENER: Zoran Mirković (7,5) - Izvukao je maksimum iz svojih igrača, perfektno postavio defanzivu Partizana jer je Zvezda ostala na samo jednoj šansi iz koje je postigla pogodak.

CRVENA ZVEZDA

Borjan (6,5) - Stojković (6), Babić (5,5), Degenek (6), Rodić (6,5) - Čaušić (5,5), Krstičić (6), Ben (6), Marin (6,5), Kafu (5) - Boaći (6,5).

IZMENE



od 46. Jovančić (6,5)







od 61. Simić (5,5)





od 86. Gobeljić (-)

TRENER: Vladan Milojević (7) - Ovoga puta je on taj koji je taktički nadmudren, možda je i previše rizikovao odlukom da odmori Vujadina Savića, ali to ga nije koštalo poraza.

Da li se slažete?
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vučelić: "Primer sistematske nepravde"

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić čestitao je fudbalerima svog kluba na "briljantnoj partiji" i poručio da crno-beli trpe sistematsku nepravdu...Ne mire se u taboru vicešampiona Srbije sa situacijom koja se dogodila u 73. minutu 158. "večitog" derbija...Predsednik crno-belih Milorad Vučelić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.