Partizan mu je ostao u srcu, da li bi se vratio? (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan mu je ostao u srcu, da li bi se vratio? (foto)

Navijači bi da vrate svog nekadašnjeg ljubimca?

Bliži se kraj klupske košarkaške sezone, čekamo još rasplet u domaćoj Superligi, a onda će početi formiranje timova za sledeću sezonu.

U Partizanu je ovih dana aktuelan odlazak Džoka Lendejla u Žalgiris, što još uvek nije potvrđeno od strane čelnika Partizana, a ono što je posebno zanimljivo, za to vreme i pojedini navijači su se, izgleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dali u potragu za pojačanjima, valjda sa ciljem da pomognu treneru Trinkijeriju u izboru igrača za sledeću sezonu.

Naime, nekadašnji krilni centar Partizana Kevin Džons koji ove godine igra u japanskim Rjukju Golden Kingsima dobio je poruku na Tviteru u kojoj jedan od navijača Partizana ističe da bi voleo da ga ponovo vidi u crno-belom dresu.

Džons nije ignorisao ovu poruku, već je napisao i odgovor koji je snažno odjeknuo među pristalicama crno-belih.

''Hvala! Partizan će uvek biti u mom srcu'', napisao je Džons.

On je dres Partizana nosio u sezoni 2015/16, ostavio odličan utisak, a potom je nastupao za Lokomotivu Kubanj, Baskoniju i Nanter pre avanture u Japanu.

-

Thank you! I will always have Partizan in my heart! ⚫️⚪️ https://t.co/FFopyzOPkv

— Kevin Jones (@kevjones5) May 21, 2019
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.