Partizan konačno pogodio, proradila veza Tošić-Suma! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan konačno pogodio, proradila veza Tošić-Suma! (video)

"Crno-beli" poveli u Humskoj.

Konačno je Partizan uspeo da zatrese mrežu Konas Kija.

Od početka drugog poluvremena "crno-beli" su nastavili istim ritmom kao i u prvih 45 minuta, a već u 52. minutu mrežu je zatresao Sadik.

Ipak, on je bio u ofsajdu, ali ono što je obradovalo sve navijače Partizana usledlo je dva minuta kasnije.

Povukao je Zoran Tošić loptu u kontru, istu mu je na sredini terena "uzeo" Sejduba Suma da bi omaleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vezista odigrao povratnu loptu za Tošića koji je zatresao mrežu Velšana i tako osigurao svom timu mnogo mirniji nastavak meča.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanovićev prvenac u dresu Partizana, proradio i "Ožegol"! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2019

"Crno-beli" mogu i do ubedljive pobede...Sada je već sve gotovo, Partizan je osigurao plasman u treće kolo kvalifikacija u Ligu Evrope...Nakon pogotka Zorana Tošića koji možeteda vidite OVDE, Bambi je izašao sa terena i mesto ustupio Ognjenu Ožegoviću...Povratnik u Humskoj je na odličan način...

Nastavak na Sportske.net...

Skener B92: Suma proradio, čeka se Sadik

Izvor: B92, 02.Avg.2019, 09:11

Fudbaleri Partizana su očekivano prošli velške Nomade, a revanš je pokazao da su igrali pod velikim pritiskom u ovom dvomeču...Iako su imali 1:0 iz Rila, crno-beli su delovali pomalo rezervisano i usporeno sve dok nisu postigli gol. Sa očiglednim grčom u igri teško su probijali defanzivni bedem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.