Partizan ima brutalnu najavu za derbi: Kad muzika stane... (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ima brutalnu najavu za derbi: "Kad muzika stane..." (video)

Sjajna najava kluba iz Humske za predstojeći duel sa Crvenom zvezdom mt:s. Preciznije, sjajan poziv za navijače Partizana.

Raste uzbuđenje kako se prvi košarkaški derbi u tekućoj sezoni približava i nemamo dilemu da će kod navijača Partizana želja da krenu u halu biti još veća kada pogledaju promo spot koji je njihov klub objavio u petak.

Na zvaničnom Tviter nalogu KK Partizan NIS postavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je video u produkciji "Videostroj" koji na fenomenalan način dočarava atmosferu koja se oseća u vazduhu pred derbi sa Zvezdom.

"Kad muzika stane, a oko sebe čuješ da grmi. Kad u grudima osetiš plam, pusti ga da postane vatra koja pred sobom nosi sve. Kad muzika stane, a hiljade grla prati tvoj otkucaj srca. Znaj da Partizan računa na tebe i budi siguran da si spreman", poruka je kluba iz Humske svojim navijačima.

Prvi ovosezonski derbi igra se u subotu od 17 časova u hali "Aleksandar Nikolić" u okviru 9. kola ABA lige.

Crvena zvezda mt:s posle osam kola ima maksimalan učinak, dok je Partizan polovično uspešan i ima isti broj pobeda i poraza.

KAD MUZIKA STANE....

IX kolo @ABA_League #KKPartizan - @kkcrvenazvezda

24.11.2018. u 17:00

Produkcija: @videostroj #ABALiga pic.twitter.com/o9mfnEIwSm

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) 23. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.