Izvor: TvojPortal.com, 25.Feb.2012, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan igrao 1:1 sa kazahstanskim Tarazom

Izvor: vesti online
Fudbaleri Partizana igrali su danas nerešeno, 1:1, sa kazahstanskim Tarazom, u poslednjoj pripremnoj utakmici u turskoj Antaliji.
Ekipa koju vodi srpski trener Ljupko Petrović povela je u 34. minutu golom Miroslava Lečića, a crno-beli su izjednačili preko Miloša Jojića u 40. minutu.

Kazahstanci su meč otvorili presingom, ali je prvi zapretio Partizan, preko Eduarda.

>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<
Partizan je kontrolisao igru, ali su i igrači prvi došli u vođstvo u 34. minutu. Prtenjak je iz kornera proigrao Perića koji je nogom loptu ubacio u gol.

Primljeni gol probudio je "crno-bele" koji su brzo uzvratili malo pre odlaska na odmor. Marković je proigrao Eduarda, koji loptu prosleđuje ka Jojiću, ovaj ulazi u 16 metara sa leve strane i preciznim udarcem trese mrežu.

Do kraja meča igralo se čvrsto, na momente i grubo, ali nije bilo promene rezultata.

Trener Partizana Avram Grant nije bio zadovoljan igrom svog tima, iako je izveo kombinovan sastav.

"Nisam zadovoljan, izgubili smo mnogo lopti. Ovo nije bila dobra utakmica, ali je bilo dobro za mene da vidim druge igrače kako igraju, i za njih“, rekao je Grant.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.