Izvor: DobreVesti.rs, 02.Dec.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Crvena zvezda BN Bos ispali iz Kupa Srbije

BEOGRAD - U derbiju četvrtfinala Kupa Srbije za kuglaše, Metalac  iz Gornjeg Milanovca je na stazama kuglane Spens u Novom Sadu eliminisao Partizan (7:1), ali iznenađenje ovog kruga  je poraz Crvene zvezde BN Bos  takođe na Spensu (staze 1 - 4) od srpskoligaša Korduna iz Kljajićeva (6:2).


Polet iz Sombora je savladao Apatin sa 6:2 a istim rezultatom branilac kupa Beograd bio je bolji od novosadskog Radničkog.
Na završni turnir četiri ekipe 13. i 14. aprila (kuglana će biti naknadno određena) plasirali su se, tako,...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Novogodišnji turnir mladih u stonom tenisu na Spensu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2012, 18:00

NOVI SAD -..U stonoteniskoj sali novosadskog Spensa, u organizaciji STK "Novi Sad" održan je treći po redu Novogodišnji turnir za mlađe kategorije. Učestvovalo je 145 takmičara, raspoređenih šest kategorija...Najžešća konkurencija bila kod kadeta, u kojoj je Jovan Vranešević iz Temerina...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.