Partizan efikasan, uspela Miloševićeva šok-terapija! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 22:31

Partizan efikasan, uspela Miloševićeva šok-terapija! (video)

Ovako nešto je trebalo crno-belima posle bolnog poraza u Novom Pazaru.

Fudbaleri Partizana ostvarili su večeras drugu pobedu u novoj sezoni, pošto su u meču trećeg kola Linglong Superlige ubedljivo savladali Javor Matis sa 4:0.

Sve se dešava četiri dana posle poraza crno-belih u Novom Pazaru, poraza koji ih je prilično uzdrmao, pa je trener Savo Milošević večeras napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko promena u sastavu, najviše u odbrani.

Debitovao je Maki Banjak umesto Ostojića na štoperu, promenjeni su bekovi, dok u ''vezi'' ovoga puta nije imalo mesta za Bibarsa Natha.

Pribojavali su se navijači Partizana kako će njihov tim  izgledati večeras posle svega, ali ta strahovanja su brzo nestala.

Crno-beli su poveli već u 13. minutu. Akciju je započeo Banjak, nastavili Suma i Stevanović, na kraju Suma nekako uspeva da doturi loptu do Sadika, koji iz neposredne blizine, iskosa sa leve strane, pogađa bliži ugao za vođstvo od 1:0.

Pet minuta kasnije sjajna prilika za Sumu, odlično je šutirao, ali je stativa spasila goste. Ne zadugo, jer nepun minut kasnije Partizan duplira prednost. Akcija je tekla po levoj strani, Brežančić je odlično centrirao za Sadika, golman Javora Đorđe Lazović loše interveniše, ispušta loptu, a Sadik je udarcem petom efektno šalje u nebranjenu mrežu - 2:0.

Potom su Ivanjičani opasno pripretili par puta posle slobodnih udaraca, ali nisu bili dovoljno precizni. I kada se činilo da bi gosti mogli da prepolove Partizanovo vođstvo, u 25. minutu akcija Stevanovića po levoj strani, centaršut za Sumu, koji udarcem glavom pogađa mrežu - 3:0.

Praktično je tada meč rezultatski i rešen. Partizan je u nastavku bez problema održavao stečeno vođstvo, a pobedu je još ubedljivijom učinio Takuma Asano. Igrao se 76. minut, kada je kapiten Partizana u večerašnjem meču Saša Zdjelar uputio dugu loptu kroz sredinu za Asana, Japanac je pobegao defanzivcima Javora koji nisu uspeli da naprave ofsajd zamku i na kraju savladao istrčalog golmana Lazovića - 4:0.

U finišu nekoliko izmena Sava Miloševića, a najveću pažnjju privukao je ulazak debitanta Denisa Stojkovića, koji je u 79. minutu zamenio Sumu. Ipak, mladi vezista večeras nije uspeo da se izbori za situacije iz kojih bi eventualno i pogodio mrežu na debiju.

- FK Partizan  -  FK Javor Ivanjica Резултати Уживо

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugačiji, raspoloženiji Partizan, ubedljiv protiv Javora

Izvor: RTS, 09.Avg.2020

Fudbaleri Partizana ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Javora sa 4:0, u okviru meča trećeg kola Linglong Superlige Srbije. . Partizan je na pravi način odreagovao na poraz u prethodnom kolu od Novog Pazara...Izabranici Save Miloševića bili su znatno angažovaniji,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.