Partizan domaćin humanitarne manifestacije Sportom do osmeha (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan domaćin humanitarne manifestacije "Sportom do osmeha" (video)

"Crno-beli" ponovo pokazali svoju humanu stranu.

Stadion Partizana danas je bio domaćin manifestacije "Sportom do osmeha", koju već treću godinu zaredom organizuje Srpski savez za rekreativni sport osoba sa invaliditetom u saradnji sa FK Partizan.

U prisustvu brojnih predstavnika medija, događaj je sjedinio više stotina dece iz cele Srbije, predstavnike klubova i udruženja koja se bave decom i omladinom sa smetnjama u razboju i brojne sportske i javne ličnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Manifestacija je i ove godine ispunila svoj osnovni cilj – promociju uvažavanja različitosti, u odnosu na decu i omladinu sa invaliditetima.

Teren "Milutin Šoškić" za mališane je bio prostor višesatnog susretanja, igranja, kao i upoznavanja sa različitim sportskim disciplinama i sportskim rekvizitima, sve uz druženje sa našim trenerima, igračima FK Partizan, sportistima, omladincima FKP i ličnostima iz sveta kulture i umetnosti, među kojima su bili Vladimir Stojković, naša proslavljena odbojkašica Jelena Nikolić i potpredsednica Odbojkaškog saveza Srbije, kapiten KK Partizan Novica Veličković, i mnoge ličnosti iz javnog života.

Briga, pažnja i čovekoljublje koji su dominirali atmosferom manifestacije, upotpunili su uspeh ove humane i plemenite misije uz podršku Partizana.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video prilogu.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.