Partizan bez Veličkovića i Jaramaza u Krasnodaru

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Veličkovića i Jaramaza u Krasnodaru

Košarkaši Partizana stigli su u utorak u Krasnodar, gde ih u sredu očekuje gostovanje Lokomotivi Kubanj u devetom kolu Evrokupa.

Crno-beli su obezbedili plasman u Top 16 fazu, dele prvo mesto u Grupi B sa Venecijom sa skorom 6-2.

Lokomotiva je pod pritiskom jer deli četvrtu poziciju sa Ritasom sa 3-5, a ispred je i turski Tofaš sa 4-4.

"Mi ne smemo da gledamo na druge ekipe. Imamo tešku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu, teško putovanje, ali mi smo naš posao do jedne mere već napravili. Moramo da skupimo snagu i koncentraciju da igramo pravu, tešku, Evroligašku utakmicu u Krasnodaru", poručio je Trinkijeri.

Partizan je nadigrao ruski tim u prvom susretu u Beogradu 80:71 krajem oktobra.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri u Krasnodaru ne može da računa na Ognjena Jaramaza i Novicu Veličkovića.

Zamenik kapitena Rade Zagorac ističe da je meč izazovan iz više razloga.



"Pre svega zbog kvaliteta protivnika, koji nekim sticajem okolnosti nema skor koji su svi očekivali u ovom momentu sezone. S druge strane, zbog jako komplikovanog puta do Krasnodara, koji će nam oduzeti četiri dana. Ovo je veliki izazov za nas, utakmica koja može da nam donese dobre stvari. Imamo zagarantovano drugo mesto, ali zašto ne bismo pojurili prvo"
, naglasio je Zagorac.

Duel Lokomotive Kubanj i Partizana na programu je u sredu od 18 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.