Partizan bez Tepića protiv Cedevite, Murić se vraća za 15 dana (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Tepića protiv Cedevite, Murić se vraća za 15 dana (VIDEO)

Partizan NIS za duel sa Cedevitom u 16. kolu ABA lige neće moći da računa na pomoć Milenka Tepića, dok se Saša Pavlović, koji je propustio duel sa Krkom zbog povrede zgloba, vraća u timu. Takođe, trener Duško Vujošević povratak u ekipu Eda Murića očekuje tek za dve nedelje.

- Tepić neće moći da igra zbog problema sa leđima. Nije previše ozbiljno, ali u pitanju je težak grč i sigurno neće moći da igra protiv Cedevite, što je veliki hendikep za nas - istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je trener Vujošević, koji je potvrdio da se vraća Pavlović.

Murića je van terena već mesec dana, a trener crno-belih ističe da muraju biti oprezni sa njegovom povratkom.

- Trebalo bi da se vrati za oko 15 dana. Moramo biti oprezni sa povratkom, jer u slučaju obnavljanja povrede morao bi na operaciju - istakao je Vujošević.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.