Partizan - Zašto je Gogua naljutio Marka Nikolića?

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Zašto je Gogua naljutio Marka Nikolića?

Sedrik Gogua je, uz Evertona i Mihajlovića, zimus dočekan kao veliko pojačanje u Humskoj, donekle je to i potvrdio tokom proleća, ali u novoj sezoni je gotovo nestao iz prvog tima.

Taj njegov ''nestanak'' iz ekipe je posebno došao do izražaja u poslednje vreme, od dolaska Marka Nikolića na klupu Partizana.

Popularni ''Dominator'' je u početku i bio u Nikolićevim planovima, ali sada ga više nema ni na klupi za rezerve.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana je juče na konferenciji za medije, između ostalog, i prokomentarisao Goguin aktuelni status, otkrivši pritom pravi razlog zbog čega korpulentnog defanzivca nema u timu crno-belih u poslednje vreme.



''Tu je reč o psihološkoj i pedagoškoj pripremi. On je imao manjak profesionalnog ponašanja u nekoliko situacija, pa otud ne vidim neku posebnu dramatiku. Njemu je sve jasno, deo je grupe kao i preostali prvotimci. Pedagoške mere su izrečene za dešavanja izvan terena'',
objasnio je Nikolić na insistiranje novinara, a prenosi ''Žurnal''.

Partizan večeras od 18 časova dočekuje kruševački Napredak u Humskoj, na startu Kup takmičenja, pa bi ova utakmica mogla da bude iskorišćena i da se Gogui pruži nova šansa.

Nikolić je, ipak, zagonetan po tom pitanju.

''Videću, razmišljam o nekoliko opcija, o dve ili tri prinudne rotacije'', istakao je Nikolić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.