Partizan - Zašto Mirković nema poverenja u Lolu Smiljanića?

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Zašto Mirković nema poverenja u ''Lolu'' Smiljanića?

Iskusni vezista tvrdi da je potpuno spreman, motivacija nikad nije bila sporna, u čemu je problem?

Milan ''Lola'' Smiljanić se letos na iznenađenje mnogih vratio u Humsku, u svoj Partizan, a posle uspešne epizode u izraelskom Hapoel Aškelonu.

Očekivalo se da će njegov dolazak uneti novu energiju u ekipu Partizana koja nije dobro počela sezonu, što je rezultiralo i promenom na klupi, odlaskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Miroslava Đukića i dolaskom aktuelnog šefa struke Zorana Mirkovića, ali smo 32-godišnjeg vezistu retko gledali jesenas na terenu.

Upisao je samo 10 nastupa, od toga šest u Superligi, s prosekom od svega 34 minuta po utakmici.

Zimske pripreme je odradio bez problema, ali se ponovo stiče utisak da je u drugom planu u konkurenciji Zdjelara, Šćekića, Kosovića...

Između ostalog, i na tu temu Smiljanić je razgovarao danas sa novinarima i priznao da mu ne prija trenutni status u ekipi.

"Žulja me klupa. Lepo se osećam, u godinama sam gde mislim da mogu da igram dobro. Ne mogu da kažem da su najbolje godine, ali mogu da pružim mnogo.





Ne pravim probleme, nikada nisam, voleo bih da pomognem i dam doprinos ekipi. Da ne mogu, rekao bih. Osećam se lepo, posle tri, četiri godine sam odradio pripreme od početka do kraja. Nikada nisam imao probleme unutar ekipe", objašnjava Smiljanić, a prenosi ''Mondo''.

Partizan u drugi deo sezone ulazi sa čak 15 bodova manje od Crvene zvezde, ali i šest od Radničkog, a Smiljanić je istakao neke od razloga što je trenutno takvo stanje na tabeli.

''U nekim utakmicama smo bili svi jednolični, upali smo u neko sivilo. Potreban nam je neko da nas digne, bilo je utakmica u kojima smo vodili, pa nesrećno primali golove, ali ruku na srce i onih u kojima smo imali sreće.







Imamo dosta mladih igrača i veliki potencijal. Ispada kao da smo digli ruke, pa sad stavljamo klince da igraju, stvarno nije tako", istakao je Smiljanić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.