Partizan: Zagorac? Još nema ništa od toga...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Zagorac? Još nema ništa od toga...

Cela priča je i dalje na dugačkom štapu...

Nestrpljivi su navijači Partizana da konačno ugledaju Radeta Zagorca u crno-belom dresu! Od stidljivih šuškanja u košarkaškim kuloarima prošlog meseca uprava kluba iz Humske 1 do danas napravila značajan korak ka realizaciji velikog transfera. 

Muta Nikolić: Ako se klinci napale, dobićemo Zvezdu!

Kao što je MOZZART Sport >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najavio, priča je i dalje na dugačkom štapu, ali postoje naznake da bi posao mogao da bude završen uskoro. Dotad, ostaju samo navijačke maštarije o petorci - Miler, Vilijams Gos, Zagorac, Veličković, Semjuels.

MOZZART izbacio kvote za večiti derbi!

O ovoj temi pričao je i trener Parnog valjka Miroslav Nikolić, koji je ostao uzdržan od kategoričkih odgovora.

"Nema još ništa od toga. Svi ste objavili, a izgleda da znate više od mene. Treba se fokusirati na derbi. Videćemo šta će biti", poručio je Nikolić.

7420: (3,50) PARTIZAN (16,0) CRVENA ZVEZDA (1,35)

Prvi ovosezonski večiti derbi na programu je u ponedeljak od 21 čas.

PIŠE: Marko Protić

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.