Partizan - Šta se, zapravo, dogodilo na relaciji Šćepanović-Tomas?

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 10:23

Partizan - Šta se, zapravo, dogodilo na relaciji Šćepanović-Tomas?

Ima li problema?

Ekipa Partizana je u sve većim kadrovskim problemima zbog povreda Vila Mozlija i Ognjena Jaramaza, ali ono što može da raduje navijače Partizana je to da se Rašon Tomas vratio u tim posle kraćeg ''hlađenja'' zbog nesuglasica sa trenerom Vladom Šćepanovićem tokom meča protiv Budućnosti.

Tomas nije putovao sa ekipom na meč sa Uniksom u Kazanju, ali je protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << FMP-a proteklog vikenda ponovo bio među 12 najboljih.

Navijače, naravno, interesuje šta o svemu tome ima da kaže i trener Vlado Šćepanović, koji je govorio za današnji ''Žurnal''.





''Ne volim da polemišem o igračima u medijima. Stojim iza svakog igrača.

Dolazi do razmimoilaženja. A ja sam neko ko je mnogo 'tvrd' što se tiče discipline. Klub je nešto iznad čega niko ne sme da bude. Te stvari ne treba da brinu, dešavaju se, posebno na početku, dok se ne postave stvari na svoje mesto. Sve je okej''
, uverava Šćepanović.

On ne beži od ocene da je možda ponekad i previše strog prema igračima, ali naravno, sve radi u interesu kluba.

''Moguće! Ja sam trener možda pet meseci. To su stvari koje dolaze sa iskustvom. I mogu da prihvatim kritiku sa te strane, ne bežim od toga. Niko nije rođen da odmah postane nešto. Ovo je zanat. Možda jesam 'tvrd', ali samo iz razloga što želim da se poštuju neke stvari u ovako velikom klubu. Možda ponekad i prenaglim.







Ali to nisu stvari koje su zabrinjavajuće i koje na početku treba da prave problem'', istakao je Šćepanović, uoči još jednog teškog gostovanja, protiv Bahčešehira u Evrokupu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vreme je za Brajana Angolu!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020

Kritikovali su navijači Partizana trenera Vlada Šćepanovića što Kolumbijca ne stavlja u tim, ali sada je došlo vreme da Angola pokaže šta ume...Posle povreda Vila Mozlija i Ognjena Jaramaza, ostalo je dovoljno prostora da se i Brajan Angola konačno vrati među Partizanovu dvanaestoricu, a s...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.