Partizan - Ko će biti precrtan zbog najnovijeg pojačanja?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Ko će biti precrtan zbog najnovijeg pojačanja?

Crno-beli su konačno probili led ove zime, prvo pojačanje je pred promocijom, ali njegov dolazak neminovno će izazvati i određene posledice.

Preneli smo tokom popodneva, u Humsku stiže Musa Nđije, 23-godišnji fudbaler norveškog Stabeka, koji igra na poziciji levokrilnog veziste.

Opširnije o ovom igraču čitajte u priloženoj vesti, a ono što odmah upada u oči, to je da će Nđije biti šesti stranac u aktuelnom sastavu Partizana, pored Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šćekića, Gorana Zakarića, Gabrijela Enakea, Marka Valijentea i Rikarda Gomeša.

Znate već da u Superligi postoji ograničenje u vezi sa brojem stranaca u ekipi tokom utakmice, dozvoljeno je da u protokolu budu najviše četvorica, a jesenas je prekobrojan uglavnom bio Rumun Enake.

Sada će još jedan morati da bude ''precrtan'', pa će biti zanimljivo videti Mirkovićevu odluku po tom pitanju, osim ako u međuvremenu neko od pomenutih ne napusti Humsku, a Enake je najbliži tome.

Druga posledica Nžijeovog dolaska mogao bi da bude status talentovanog Jovana Kokira, koji igra na istoj poziciji i koji se nada da bi tokom proleća mogao da dobije priliku da zaigra u seniorskom timu posle odličnih igara među omladincima.

Među mnogim navijačima vlada želja da ovog momka konačno vide u prvom timu, ali ukoliko Nžije opravda ulogu pojačanja, pitanje je da li će talentovani, 18-godišnji fudbaler moći da se nada bitnijoj promeni svog statusa u odnosu na jesenji deo sezone, pogotovo što su tu i dalje Janković, Ivanović, Zakarić, Tošić...

Naravno, nikome nije garantrovano mesto u timu, za to će svi morati da se bore tokom priprema, pa možda ipak bude i određenih iznenađenja, da se nametnu i neki igrači iz drugog plana, što bi za Partizan svakako bilo dobro.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.