Partizan - Finansijska injekcija nakon pobede u derbiju!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Finansijska injekcija nakon pobede u derbiju!

Košarkaški klub Partizan NIS u ponedeljak je proslavio važnu pobedu nad gradskim rivalom, a samo dan kasnije stigla je još jedna lepa vest.

Košarkaši Partizana izborili su se u nedelju za veoma važnu pobedu nad gradskim rivalom sa Malog Kalemegedana, a dan kasnije iz Humske su se pohvalili novčanom donacijom koju je klub dobio.

Fondacija "Pučisti 2012" uplatila je u ponedeljak donaciju u iznosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 500.000 dinara na račun KK Partizan NIS čime je ukupna pomoć koju su "Pučisti" do sada uputili crno-belima dostigla iznos od 20.000 evra.

"U poruci koja je stigla zajedno sa današnjom donacijom, predstavnici Fondacije su čestitali igračima i stručnom štabu pobedu u jučerašnjem derbiju, poželeli im sreću u daljem toku takmičenja i još mnogo sjajnih borbenih partija" navodi se na sajtu KK Partizan NIS.

Fondacija "Pučisti 2012" paralelno sa prikupljanjem finansijskih sredstava za pomoć KK Partizan NIS radi na realizaciji projekta izgradnje trening hale.

Tim povodom je pre nekoliko meseci osnovano i preduzeće T.C.P (Trening Centar Partizan) čija je uloga da kordinira sve akcije i poslove u vezi sa pripremama za izgradnju hale.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ozbiljna donacija stigla Partizanu dan posle pobede u derbiju

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017

Svega dan posle pobede u večitom derbiju stigla je donacija košarkaškom klubu Partizan...Predstavnici Fondacije "Pučisti 2012" uplatili su 500.000 dinara na račun kluba...Paralelno sa direktnim donacijama, predstavnici Fondacije su nastavili i sa aktivnostima u vezi sa prikupljanjem sredstava za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.