Pantić: Partizan nervozan od početka – ništa novo

Izvor: B92, 26.Jul.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić: Partizan nervozan od početka – ništa novo

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je nervoza sa tribina postojala od samog početka i da ekipa protiv Trakaja nije pružila pariju koja se očekivala.

Partizan je pobedio Trakaj sa 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Nervoza je počela u petom minutu. U Partizanu je nervoza od samog početka, ništa novo. Znali smo šta nas čeka. Nismo pružili partiju koja se od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas očekivala. Daćemo sve od sebe da to popravimo u sledećim utakmicama", rekao je Pantić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Pantić je bio kritičan prema igri svog tima.

"Nažalost, dali smo samo jedan gol, a mogli smo još neki. Loše smo igrali, nije bilo kreativnosti, bilo je monotono. Protivnik je lako čitao naše zamisli. Oni su bili agresivni i imali svoje šanse koje srećom nisu uspeli da iskoriste".

Svetozar Marković je rekao da je ekipa Partizana ostala zajedno posle poraza u prvenstvu i da je znala koliko je utakmica sa Trakajem bila bitna.

"Nije prijatno kada se izgubi, pogotovo u ligi gde je cilj titula, ali smo ekipa, digli smo se zajedno. Znali smo koliko je bitna bila ova utakmica. Tek je početak sezone, sve će doći na svoje", rekao je Marković.

On je naveo da Partizan u revanšu čeka teška utakmica, ali da je dobro to što će Trakaj morati da se "otvori".

"Zadovoljni smo kako smo odradili utakmicu. Bilo je blagog pada u igri, ali je sve došlo na svoje, dominirali smo. Imali smo sreće kod gola, iako smo ga zaslužili", kazao je mladi štoper Partizana.

Marković je rekao da ritam nije lak i da će ekipa u narednoj prvenstvenoj utakmici protiv Dinama iz Vranja pokušati da popravi utisak.

Revanš u Litvaniji je za sedam dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.