PROVERA KOJA NE OBEĆAVA: Partizan poražen od Bohemijansa

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 18:07

PROVERA KOJA NE OBEĆAVA: Partizan poražen od Bohemijansa

Loše izdanje crno-belih.

Fudbaleri Partizana poraženi su od češkog Bohemijansa (2:0) u drugom prijateljskom meču na pripremama u Sloveniji.

Crno-beli su duel krenuli u postavi: Jovanović, Živković, Ilić, Marković, Antić, Belić, Pantić, Natho, Trifunović, Baždar, Menig.

Za razliku od prvog susreta protiv slovenačke Pesnice, fudbaleri Partizana razočarali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u duelu sa češkim predstavnikom.

Naročito je loše bilo prvo poluvreme, u kom su crno-beli čekali 20 minuta da upute prvi udarac ka golu i to je učinio Kvinsi Menig. Do prednosti je Bohemijans stigao u 16. minutu, Puškač je pogodio posle asistencije Hrubija iz kornera.

Nastavak meča je bio neuporedivo bolji za izabranike Igora Duljaja, ali su u trenucima najveće inicijative primili drugi pogodak.

Igrao se 55. minut kada je Mataušek prevario Popovića, koji je stao na gol u drugom poluvremenu.

Priliku u drugih 45 minuta su dobile i novajlije Nemanja Nikolić i Frenki Kanute. Upravo je doskorašnji igrač Vojvodine imao dobru priliku da zatrese mrežu Bohemijansa, ali je njegov udarac glavom posle kornera izblokiran.

Do kraja duela, zapretio je i rezervista Aleksić, ali je njegov pokušaj zaustavio čuvar mreže Čeha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.