PROMENE U REGIONU: Bivši trener PARTIZANA preuzeo Igokeu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2018, 06:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE U REGIONU: Bivši trener PARTIZANA preuzeo Igokeu (FOTO)

Reč je o iskusnom stručnjaku.

Bivši trener Partizana Nenad Trajković biće novi strateg Aleksandrovčana umesto dosadašnjeg Žarka Milakovića, koji će biti njegov prvi pomoćnik u narednoj sezoni, objavio je portal "kosarka24.ba".

SADA JE SVE JASNO: Jaramaz DONEO odluku! Da li će GROBARI biti ZADOVOLJNI (FOTO)

PRESEKAO: Marinković DONEO odluku u kom klubu će IGRATI sledeće sezone (FOTO)

Trajković je pre dogovora sa vicešampionom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bosne i Hercegovine važio i za kandidata za pomoćnika trenera Finiks Sansa Igora Kokoškova, ali već od danas će krenuti da sastavlja roster "igosa" s obzirom da samo trojica iskusnijih igrača imaju važeće ugovore. To su Vuk Radivojević, Robert Rikić i Đorđe Milošević uz juniore.

U trenerskoj karijeri je vodio Slogu iz Kraljeva, beogradski Partizan, čačanski Borac, Banjalučku pivaru, Letoniju, Krku i Pepinster, a sedeo je i na klupi selekcije Irana.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.