PRETNJE SA ČAIRA: Poruka bivšeg Partizanovca ZABRINUĆE sve Grobare (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETNJE SA ČAIRA: Poruka bivšeg Partizanovca ZABRINUĆE sve Grobare (FOTO)

Dani odluke u Nišu.

Najveću pažnju javnosti u pretposlednjem 36. kolu Superlige, izaziva meč na Čairu. Duel Radničkog i Partizana može da odredi novog šampiona, uslov tome je da crno-beli ne izgube u Nišu i na spuštanju zavese, pred Grobarima u Humskoj, savladaju Lučance.

Sve oči biće uprte u Nemanju Kojića. Napadač Radničkog je u karijeri branio boje crno-belih, a pred duel protiv bivšeg kluba u šaljivom tonu rekao je za Mozzart Sport:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Obrni, okreni, najviše ću ja naj...ti - kaže Kojić.

Već se uveliko priča da ukoliko Nišlije ne postignu gol, biće to zbog namernih promašaja Lozničanina. Sa druge strane, ukoliko i pogodi, za Grobare će postati neprijatelj broj 1.

- Bespotrebno se digla tolika frka. Ljudi, pa ovo je ipak samo fudbal! Uostalom, šta ako se desi da Radnički dobije Partizan? I šta ako u poslednjem kolu dobijemo i Zvezdu? Pa šta će tek onda se priča? Čekajte malo, ljudi. Ovo je skroz bezveze - okrenuo je priču na ozbiljno Kojić, a potom nastavio.

- Ceo život igram tako što dajem sve od sebe za svoj tim. Jeste, ima nekih emocija tu, imam nekih lepih uspomena iz Humske, a imam i ružnih, ali sve to nije ni bitno jer sam sad igrač Radničkog i borim se za Radnički. Ako smo prijatelji - super, ali ja volim da pobedim i kad igram karte. Pa posle utakmice možemo da se družimo.

Ima i domaćin svoju računicu, nekadašnji "Real sa Nišave" juri izlazak na evro-scenu:

- Posle onog uslovno rečeno kiksa protiv Vojvodine, jer smo tražili sva tri boda, a ispustili dva, nama sada treba bar još jedna pobeda da bismo obezbedili tu Evropu, a ja se nadam da ćemo uzeti i obe. E sad, fudbal je živa stvar, nikad ne znaš šta može da bude.

Sa trenerom Parnog Valjka, saradnja datira još iz dana provedenih na Banjici.

- Poznajem Marka Nikolića dugo, poznajem njegovu filozofiju. Jako je predan poslu, baca akcenat mnogo na odbranu, da se što manje golova primi. Dakle, on zna mene, ali znam i ja njegov sistem, pa će biti du nadmudrivanja. Sigurno neće biti lako. Ne možeš da pretiš Partizanu. Prvo, nisi toliko veliki, drugo - igraju tako kako igraju. Ali naše je da probamo. Neće ni njima biti lako - podvukao je Nemanja Kojić, adut niškog superligaša.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPECIJAL (Radnički Niš - Partizan): Đurđević daje gol i pobeda Parnog valjka - 1,95! Gol sa penala - 4,30

Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2017, 11:37

Pogledajte i sve kvote iz specijala koji smo spremili za vas..Oči kompletne fudbalske javnosti uperene su ka Čairu i susretu Radničkog i Partizana, koji bi značajno mogao da utiče na konačni rasplet u finišu Superlige. Kako nam je jasno da će ovo biti jedan od najgledanijih mečeva, za sve igrače...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.