PRED BEOGRADSKI KLASIK: Cibosi se nadaju povoljnom ishodu protiv Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 16:05

PRED BEOGRADSKI KLASIK: Cibosi se nadaju povoljnom ishodu protiv Partizana

Trener Jovanović optimista.

Trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović rekao je da od svog tima očekuje da odigra dobru utakmicu na gostovanju Partizanu u 20. kolu ABA lige.

Meč između košarkaša Partizana i Cibone igra se u subotu od 19 sati u Beogradu u hali "Ranko Žeravica".

PREVIEW: Will @PartizanBC or @kk_cibona get back onto the winning track?

More at: https://t.co/qmEY0YZ08B >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #ABALiga pic.twitter.com/LRfT5E7ec1

— ABA Liga (@ABA_League) March 5, 2021

- Krećemo na kratku turneju, gde prvo igramo abaligašku utakmicu Partizanom, pa odmah sutradan protiv Osijeka u gostima. Dve zahtevne i nezgodne utakmice. Nama je svaka važna. Spremamo se dobro i nadam se da ćemo pored svih problema koje trenutno imamo napraviti sve da odigramo dobru utakmicu. Nadamo se naravno najpovoljnijem ishodu - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Kapiten Cibone Roko Prkačin očekuje težak meč protiv crno-belih.

Partizan je kvalitetna ekipa i neće biti lako. Iskreno, mislim da imamo šanse za pobedu, jer nijedna ekipa nije nepobediva. Oni su izgubili od Zadra i Trenta i biće motivisani, ali i mi smo takođe baš motivisani, jer se nismo pokazali u ove dve utakmice protiv Splita. Želimo to da ispravimo - rekao je Prkačin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.