PRED BALKANSKI KLASIK: Partizan zna kako da NAPUNI tribine Arene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED BALKANSKI KLASIK: Partizan zna kako da NAPUNI tribine Arene!

Rivalitet protiv Cibone traje decenijama.

Posle poraza od Lokomotive u Krasnodaru, u devetom kolu Evrokupa, košarkaši Partizana dočekuju u nedelju (20) Cibonu u 11. kolu ABA lige.

Balkanski "Klasik" je uvek bio magnet za publiku, a kako bi crno-beli privoleli što više navijača na tribinama Štark arene, došli su na ideju da fanovima pošalju zanimljivu poruku.

Naime, u nedelju će besplatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moći da uđu sva deca do 14 godina, što je i potvrđeno iz Humske, uz poziv navijačima da u što većem broju dođu da podrže Trinkijerijev tim.

Deca uzrasta do 14 godina, moći će besplatno da prisustvuju nedeljnom košarkaškom klasiku između Partizana NIS i @kk_cibona (u pratnji odraslih, uz preuzetu besplatnu kartu)

Dođite da pobedimo zajedno!#KKPartizan #ABALiga pic.twitter.com/Yk0hgRvDzp

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) December 14, 2019

- Deca uzrasta do 14 godina, moći će besplatno da prisustvuju nedeljnom košarkaškom klasiku između Partizana NIS i KK Cibona (u pratnji odraslih, uz preuzetu besplatnu kartu). Dođite da pobedimo zajedno - stoji na zvaničnom Tviter nalogu Partizana, uz nezaboravnu trojku Dušana Kecmana.

Posle deset odigranih mečeva, Parni valjak im sedam pobeda i tri poraza, što ga svrstava na deobu druge pozicije, dok su Cibosi na devetom mestu sa četiri pobede i čak šest poraza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda sportska novinarka Gea Braha.

My taste is very simple, I am easily satisfied with the very best 💁🏻‍♀️

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 13. Авг 2019. у 4:50 PDT

#tb

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 26. Мар 2019. у 11:28 PDT

The eyes chico 😋 #nofilter

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 1. Феб 2019. у 11:04 PST

The best #pierrelannier ⌚️ @preciosa.albania 😍

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 8. Апр 2018. у 12:49 PDT

#throwback #summerfest 😍

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 12. Мар 2016. у 6:35 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.