POTVRĐENO IZ KLUBA: Dugogodišnji fudbaler Šalkea VEOMA BLIZU Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 20:25

POTVRĐENO IZ KLUBA: Dugogodišnji fudbaler Šalkea VEOMA BLIZU Partizana

Kvalitetan defanzivac je neophodan, a on je baš to.

Milivoje Ćirković je ušao u legendu Partizana pre svega odlučujućim penalom protiv Njukasla junajteda 2003. godine kada su crno-beli ušli u Ligu šampiona po prvi put otkako se igra novi sistem takmičenja. Sada je član skauting službe kluba i ima dobre vesti za navijače.

Naime, u poslednje vreme se u vezu sa Partizanom dovodi njihov izdanak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nekadašnji defanzivac Mančester sitija (2012-15), Šalkea (2015-21), Fiorentine (2011-12/2021-22), to je Matija Nastasić.

Ćirković je poručio da je blizu.

- Svi igrači koji su stigli deluju jako dobro. Imali su mnogi ponude i drugih klubova i to je uticalo da ne budu ranije sa nama. Da su stigli pre 15 ili 20 dana sve bi bilo mnogo bolje. Imamo sad ovu nedelju pred nama da se uigraju. Saldanja je odmah dao gol, Nikolić je igrač poteza, Severina je pokazao da ima kvalitet, ali je još nespreman. Natho je dao gol i namestio jedan, promašio je penal, ali takvij je dao hiljadu. Nedostaje nam jedan igrač na poziciji štopera. Čekamo Nastasića, blizu je – naveo je Milivoje Ćirković za Hotsport.

Upitan je i za Crvenu zvezdu.

- Realne stvari su da se naši igrači bore do poslednjeg kola, do poslednjeg atoma snage. Zvezda ima budžet kakav ima, ima dobar tim, dovela je kvalitetne igrače. Partizan mora da raste kao ekipa. Potrebna je i podrška naših navijača. Hvala im što su bodrili momke svih 90 minuta i što su ih ispratili aplauzom posle meča sa TSC jer su prepoznali da se ekipa bori. Nadam se da će tako da bude i na narednim utakmicama – smatra Ćirković.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.