POSLE IZBACIVANJA IZ KLS: Partizana rešio da reaguje i povuče prvi potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 13:02

POSLE IZBACIVANJA IZ KLS: Partizana rešio da reaguje i povuče prvi potez

Predsednik crno-belih Mijailović optimista.

Komisija za izdavanje dozvola Košarkaške lige Srbije (KLS) nije izdala dozvolu Partizanu za učešće u narednoj sezoni KLS. Pored Partizana dozvole za učešće u KLS u narednoj sezoni nisu dobili užička Sloboda, kraljevačka Sloga, Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca.

Crno-beli nisu dobili dozvolu, jer nisu učestvovali u Superligi KLS prošle sezone, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu dostavili ni dokaze da su izmirili dugovanja prema KSS i RKS.

Telegraf piše da crno-beli planiraju da izmire dugovanja koja imaju, posle čega su uvereni da će dobiti licencu za takmičenje za narednu sezonu i da po tom pitanju neće biti nikakvih problema.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović se tim povodom oglasio

- Rok za izmirivanje obaveza KK Partizan prema KLS je prema dokumentu koji su nam poslali bio 11.07. i mi smo taj dug blagovremeno izmirili. Odakle ova odluka sada u javnosti, ne bih da nagađam, kao što ne bih da licitiram da li neko ima lošu nameru prema Partizanu. Mi smo i prošle sezone hteli da igramo KLS, ali je ona odbila da nam da dodatni rok za registraciju u trenutku dok smo bili na putu i igrali četvrtfinale Evrolige, gde smo predstavljali našu zemlju u najlepšem svetlu. Svakako, već su preduzeti koraci i žalba će biti upućena nadležnoj komisiji - rekao je Mijailović u intervjuu za Republiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.