Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO IZGUBLJENA ZAVRŠNICA: Kako je Partizan ispustio pobedu u Skoplju (VIDEO)

Na oko četiri minuta pre kraja meča Partizan je u duelu sa MZT-om imao tri poena prednosti (66:69), u poslednja dva ušlo se sa nerešenim rezultatom (71:71), ali ni ovog puta crno-beli nisu uspeli da reše u svoju korist neizvesnu završnicu na svom terenu.

Na kraju pobeda je pripala Skopljacima 82:78, a crno-beli su ubeležili osmi poraz na strani pa sada imaju skor od svega šest trijumfa i 10 izgubljenih mečeva.

(Izvor: Youtube/ABA liga j.t.d.)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Sutjeska se ne predaje, Partizan samo na pobedu iznad dna!

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2015

Poslednjeplasirana Sutjeska ostvarila je važan trijumf u 16. kolu ABA lige i tako pokazala da se ne predaje u borbi za opstanak...U drugoj večerašnjoj utakmici 16. kola ABA lige, ekipa Sutjeske je u Nikšiću savladala ekipu Olimpije rezultatom 86:78, što je debitantu u regionalnom takmičenju peta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.