PARTIZANU NEĆE BITI LAKO: Sumu ŽELE Arapi i Kinezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANU NEĆE BITI LAKO: Sumu ŽELE Arapi i Kinezi

Gvinejac na ceni.

Iako je Savo Milošević izajvio da Sejduba Suma ostaje u Partizanu, ne samo do sledećeg juna, veće i mnogo duže, izgleda da neće biti baš tako lako zadržati sjajnog organizatora igre crno-belih. Reprezentativca Gvineja, bar po rečima njegovog menažera, traže klubovi iz Emirata i Kine.

- Niko nas nije zvao na pregovore. Još nismo dobili konkretan poziv iz kluba. Da se razumemo: Suma sigurno ostaje do juna, raspoložen je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da priča o nastavku saradnje, ali ne može tek tako da se pojavi u klubu kad ga niko nije kontaktirao - rekao je za "Mozzarsport" njegov agent Aleksandar Bogdanović.

On tvrdi da Suma ima obavezu prema treneru Miloševiću, ali i da stižu ponude sa svih strana.

- Da se ne lažemo: Suma ima ponuda iz inostranstva, zvali su nas ljudi iz Kine, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Turske, ali dogovor je da ništa ne radimo bez saznanja Partizana. Crno-beli imaju prioritet, čekali su i trpeli igrača, ne bi bilo u redu da se sad okrenemo. Prvo Partizan. Naravno, sve ima svoju cenu, ali se nadam dogovoru - zaključio je Bogdanović.

Pogledajte kako izgleda Milijana Jović, sestra fudbalera Real Madrida Luke Jovića.

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on Oct 6, 2019 at 5:27am PDT

💋

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on Oct 17, 2019 at 6:51am PDT

Plans for the day: be as useless as the G in lasagna 💁🏻‍♀️

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on Oct 14, 2019 at 8:55am PDT

No bad vibes ✌🏼

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on Oct 8, 2019 at 12:14pm PDT

#halamadrid ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on Sep 25, 2019 at 1:02pm PDT
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.