PARTIZAN ZAVRŠAVA SJAJAN POSAO: Veznjak pred potpisom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 18:58

PARTIZAN ZAVRŠAVA SJAJAN POSAO: Veznjak pred potpisom (FOTO)

Uskoro se očekuje ozvaničenje.

FK Partizan doveo je čak sedam igrača u zimskom prelaznom roku, a možda i poslednji potpis će posebno obradovati Grobare.

Izraelac Bibars Natho nosiće dres Partizana do leta 2025. godine. Sjajnom veznjaku, koji je jedno od najboljih pojačanja u srpskom fudbalu u ovom veku, ugovor ističe u junu, a klub je posle priprema na Kipru ubrzao pregovore i dogovorio veoma značajan potpis.

Prema saznanjima Mozzart >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sporta, dve strane su usaglasile najbitnije detalje ugovora i samo se čeka pogodan trenutak da se dogovor ozvaniči. Može da se desi da to bude i do kraja ove, a ko one, onda već početkom naredne sedmice. Ni kod igrača, ni kod rukovodilaca ne postoje više nikakve dileme i u toku je priprema papirologije kako bi se vest plaisrala u etar.

Natho je u Partizan stigao 2019. godine i u crno-belom dresu je odigrao 191 utakmicu, postigao je 58 i asistirao za 51 gol.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.