PARTIZAN SE ZVANIČNO OPROSTIO OD TOŠIĆA: Bambi, hvala za sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SE ZVANIČNO OPROSTIO OD TOŠIĆA: Bambi, hvala za sve

Karijeru nastavlja u Kini.

Zoran Tošić je napustio Partizan i prešao u redove kineskog drugoligaša Tejdžou. Tošić je Humsku napustio bez obeštećenja iako mu je do isteka ugovora ostalo još četiri meseca. Partizan tako od transfera popularnoig Bambija u Kinu neće zaraditi ništa, ali će budžet kluba iz Humske biti rasterećen jedne od najvećih plata, koja iznosi oko 550.000 evra godišnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Od četvrtka, 27. februara 2020. godine Zoran Tošić postao je zvanično igrač kineskog drugoligaša Tajzu Juandija i time se oprostio od kluba u Humskoj. FK Partizan se Zoranu Tošić zahvaljuje za poslednje dve i po godine koliko je u drugom mandatu proveo u crno-belom dresu i svojim igrama doprineo osvajanju Kupa i plasmanima i igrama u Ligi Evrope - navodi se u saopštenju.

- FK Partizan i Zoran Tošić sporazumno su se dogovorili o prekidu saradnje, kao i dinamici isplate dugovanja. Zoranu Tošić želimo puno sreće u daljoj karijeri sa željom da u Kini nastavi da postiže još veće uspehe nego do sada - dodaje se.

Nezvanično, Partizan duguje Zoranu Tošiću 700.000 evra. Tošić je u dva navrata igrao za Partizan, u koji je došao iz Banata 2007. Posle toga je 2009. otišao u Mančester junajted, pa u Keln na pozajmicu, da bi od 2010. do 2017. nosio dres moskovskog CSKA.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARTIZAN SE OPROSTIO OD TOŠIĆA: BAMBI HVALA ZA SVE!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2020

Partizan se zvanično na svom oficijelnom sajtu oprostio od Zorana Tošića koji karijeru nastavlja u Kini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.