PARTIZAN SE BORI ZA PLEJ-OF LIGE EVROPE Neka drhti Malatija

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SE BORI ZA PLEJ-OF LIGE EVROPE Neka drhti Malatija

Partizan je prošlog četvrtka poslao Malatiju kući sa zaostatkom od dva gola. Velika pobeda crno-belih (3:1) trebalo bi da bude materijalizovana u četvrtak uveče (19:00) kada crno-beli igraju revanš susret 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope i na taj način izbore plasman u plej-of. Podsetimo, tim iz Humske nedavno je učestvovao je u Ligi Evrope (2017/2018).
MAXBET ASISTENCIJA MALATIJA – PARTIZAN 2P1, GG >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Onakav Partizan, koji se suprotstavio Turcima u prvom susretu, ne treba da brine, ne samo za revanš, nego ni protiv mnogo ozbiljnijih protivnika od Malatije. Gosti su pred dolazak u Humsku poručivali kako su bolji, kvalitetniji, kako će lako do naredne runde, što se nije dopalo igračima crno-belih. Izabranici Sava Miloševića, valjda i dodatno motivisani posle ovakvih reči, očitali su lekciju prepotentnim Turcima.
Meč u Humskoj pamtiće se po mnogo čemu. Prvo, od starta je u jednoj evropskoj utakmici zaigrao golobradi Filip Stevanović, koji još nema ni 17 godina. Drugo, debitovao je Takuma Asano, dokazavši da novac uložen u njegov dolazak nije bačen. Treće, „svojih pet minuta“ dočekao je i Igor Vujačić, ušavši na teren posle povrede Bojana Ostojića. Uz to, treba zabeležiti prvi pogodak Sadika na evropskoj sceni, baš kao i prvenac Sume i Asana… Najkraće rečeno, noć za pamćenje u Humskoj, u kojoj se neprestano orila navijačka pesma „Neka grmi ceo Hram…“
Pred crno-belima je samo da potvrde kvalitet u revanšu..
Sve što smo zamislili mi smo sproveli na terenu. Ekipa je dala maksimum. Svaki igrač je zaslužio desetku. Sve što smo uradili, bilo je fenomenalno. Postigli smo malo golova, koliko smo mogli… Propustili smo dve-tri sjajne prilike u drugom poluvremenu, ali ne žalim. Utakmica za pamćenje – rekao je Zdjelar za MaxBetSport.
Ipak, u Humskoj „spuštaju loptu“…
To je bilo prvo poluvreme. Očekuje nas još 90 minuta. Odradili smo sjajno prvi deo, želimo i tamo da odigramo na isti način.
Jeni Malatija je imala praktično dve šanse na utakmici. Posle jedne je pogodila stativu, a posle druge mrežu crno-belih.
S 3:0 bi bilo mnogo lakše, ali kada pomislim koliko smo prilika stvorili prošle nedelje, to je bilo fenomenalno. To me raduje. Onda ne mislim na taj jedan gol jer oni, sem jednog šuta koji je završio na stativi, nisu imali nijednu šansu za 90 minuta. Mogli smo da ne primimo gol, ali desio se taj peh i šta je tu je – zaključio je Zdjelar.
Pre prvog susreta sa Malatijom neizvestan je bio Nemanja Miletić. Njegov zglob je izgledao očajno dva dana pre utakmice, ali je desni bek osvajača Kupa Srbije uspeo da se oporavi i zaigra u Humskoj. Sada glavobolju stvara povreda Bojana Ostojića, mada se štoper, kao i stručni štab, nadaju da će iskusni fudbaler da bude spreman za revanš susret.
Jedno je sigurno, ukoliko Partizan bude igrao kao prošlog četvrtka u Humskoj, za plasman u narednu rundu ne mora da brine.
PAŽNJA!
U prvom susretu u Beogradu, Partizan je uputio 13 šuteva ka golu, Jeni Malatija samo šest.
PAŽNJA!
Crno-beli su u dosadašnja tri meča na evropskoj sceni postigli sedam golova, a primili jedan.
PAŽNJA!
Partizan je prošle sezone eliminisan iz kvalifikacija za Ligu Evrope od turskog predstavnika, Bešiktaša.

The post PARTIZAN SE BORI ZA PLEJ-OF LIGE EVROPE Neka drhti Malatija appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.