PARTIZAN POD NADZOROM: Ko vozi ka Ligi šampiona, a ko duva svećice? (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN POD NADZOROM: Ko vozi ka Ligi šampiona, a ko duva svećice? (VIDEO) (FOTO)

Petog dana boravka na Pohorju ekpsedicija crno-belih pojačana je za predsednika Zorana Popovića i potpredsednika Milorada Vučelića, koji su doputovali u Sloveniju.

Danas su posmatrali oba treninga, obišli sve objekte koje Partizan koristi za svoje pripreme i konstatovali da je sve idealno za rad.
Foto: FK Partizan  
Tim crno-belih je danas odradio nova dva treninga po sunčanom, ali i dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sparnom vremenu na temperaturi od preko 30 stepeni.
Popodnevni trening je bio priprema za sutrašnji dan, kada će crno-beli odigrati nova dva test meča – ujutru na terenu hotela Arena od 10:30 na megdan Partizanu izlazi slovenački ligaš Aluminij iz Kidričeva, dok je za popodne od 18:00h u austrijskom mestu Vildon zakazan susret sa ruskom ekipom Terek iz Groznog.
Parni valjak melje, valja se spremiti za kvalifikacije za Ligu šampiona, a evo ko vozi ka istoj:
Foto: FK Partizan Pogledajte i ko je to danas duvao svećice i kakva je atmosfera na treningu:
 
 

Izvor: YouTube, Voja Radojevic
The post PARTIZAN POD NADZOROM: Ko vozi ka Ligi šampiona, a ko duva svećice? (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.