PARTIZAN IDE NA POPRAVNI: Crno-beli pred najvažnijim duelom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 07:33

PARTIZAN IDE NA POPRAVNI: Crno-beli pred najvažnijim duelom!

Nege greške se moraju ispraviti.

U trećem kolu Superlige Srbije, tačnije, na stadionu u Humskoj igra se možda jedna od najbitnijih utakmica za igrače ali i za klupu beogradskog Partizana. Utakmica u kojoj crno-beli moraju da povrate stari sjaj nakon lošeg starta nove sezone. Pred njima nije ni malo lak zadatak, na svom stadionu ugostiće ekipu Javora.

Crno-beli nisu započeli novu sezonu onako kako su želeli, i situacija posle samo dva kola nije nimalo vesela. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Očekuju se određene promene u redovima Partizana, a jedna od njih će biti i prekomanda Bojana Ostojića na klupu kog će zameniti Maki Banjak.

Ranije je Milošević posle lošijih partija svoje ekipe preuzimao odgovornost na sebe, ali to se nije dogodilo posle utakmice u Novom Pazaru.

Partizan se obrukao u Novom Pazaru i večeras (20.30) traži iskupljenje protiv Javora u Humskoj. Kec je 1,15, a kombinazzija 1&3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Javor.

- Nisam našao nijedan razlog zbog kojeg bih mogao da odbranim ekipu - rekao je Milošević na konferenciji za novinare i dodao:

- Ta utakmica u Pazaru i u dobroj meri utakmica u Kruševcu su pokazatelj kako ne treba. Sve što smo uradili u te dve utakmice, treba samo kontra od toga i onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu - rekao je Milošević.

Niz pobeda Partizana protiv Javora u ovom trenutku ne znači ništa, jasan je Milošević.

- Javor je kvalitetnija ekipa od Pazara, a videli ste kako smo prošli u Pazaru. Ta statistika u ovoj situaciji apsolutno ništa ne znači - rekao je on.

Sa druge strane, ekipa iz Ivanjice je ovu sezonu počela porazom od ekipe Mladosti iz Lučana rezultatom 2-1 dok su u drugom kolu ubedljivo slavili nad ekipom Napretka iz Kruševca rezultatom 3:0.

Ovim rezultatima ekipa Javora dospela je  na 12. poziciju na tabeli dok je ispod njih ekipa Partizana. Što dodatno ovaj meč čini zanimljivijim.

Utakmica Partizan - Javor igra se u nedelju od 20:30 na stadionu u Humskoj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.