PARTIZAN DOBIJA SJAJNOG IGRAČA: Rikardo govorio o pojačanju crno-belih

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 19:08

PARTIZAN DOBIJA SJAJNOG IGRAČA: Rikardo govorio o pojačanju crno-belih

Samo reči hvale za zemljaka.

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš govorio je za Telegraf o kvalitetima, novog pojačanja kluba, Patrika Andradea.

- Znam Andradea mnogo godina, igrali smo čak i za omladinsku reprezentaciju zajedno, to je bilo baš davno - kroz smeh kaže Rikardo Gomeš.

- Naravno, posle smo bili saigrači u u A selekciji Zelenortskih ostrva i dobro se poznajemo i privatno i na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu. To je igrač koji ima odličan kvalitet, sjajno se služi levom nogom, ima sjajan pregled igre, a takođe je izuzetan momak. Srećan sam što dolazi u Partizan, jer smatram da će nam doneti veliki kvalitet na terenu, pojedinačno, ali i timski. Hteo bih da istaknem da sam srećan što Patrik dolazi i zbog naše zemlje, koju ćemo zajedno predstavljati u ovom delu sveta najbolje što možemo - ističe Rikardo Gomeš.

- Pričali smo nedavno, dok su pregovori još trajali. Znate i sami kako to ide, želeo je da se informiše, da zna neke stvari, što je i normalno. Drago mi je što je na kraju došlo do dogovora i što će nam se Andrade priključiti. Uveren sam da će svojim kvalitetom mnogo dobrineti i da će u saradnji sa momcima koje već imamo u veznom redu biti dobar "miks" - zaključuje Rikardo Gomeš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Patrik Andrade nova "sedmica" Partizana

Izvor: RTS, 23.Jun.2022, 14:55

Fudbaler sa Zelenortskih Ostrva Patrik Andrade, doskorašnji vezista Karabaga, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. . On je zadužio crno-belu "sedmicu" i u četvrtak uveče će se priključiti saigračima na pripremama u slovenačkom Ptuju..O Andradeu je mišljenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.